top of page
Zoek je een haarverdikker die natuurlijk is en direct resultaat brengt?   ​  TRIX Basic Fibers van 100% natuurlijke keratine is gericht op het behalen van direct resultaat door de hoofdhuid te camoufleren en zo de haren dikker en voller te laten lijken.

De haarverdikker van 100% natuurlijke keratine

Zoek je een haarverdikker die natuurlijk is en direct resultaat brengt? 

TRIX Basic Fibers van 100% natuurlijke keratine is gericht op het behalen van direct resultaat door de hoofdhuid te camoufleren en zo de haren dikker en voller te laten lijken.

 

TRIX Basic Fibers zijn eenvoudig te gebruiken en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

TRIX Basic Fibers

TRIX Basic Fibers is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en geschikt voor mensen van iedere leeftijd. Waar je bij TRIX Basic Voedingssupplementen enige tijd nodig hebt om resultaat te zien, maak je met hair fibers meteen een zichtbaar verschil.

Gratis demonstratie op afspraak

Direct resultaat

Onzichtbaar voor het blote oog

Trix Basic Fibers, Navulverpakking Fibers

Navulverpakking Fibers

Inhoud: 25 gr.

30% voordeel navulverpakking

Dikker haar krijgen met hair fibers

TRIX Basic Fibers is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en geschikt voor mensen van iedere leeftijd. Waar je bij TRIX Basic Voedingssupplementen enige tijd nodig hebt om resultaat te zien, maak je met hair fibers meteen een zichtbaar verschil.

 

Om direct dikker haar te krijgen strooi je TRIX Basic Fibers op dunbehaarde plekken op je hoofd. De hair fibers hechten zich aan deze haren waardoor de dunbehaarde plekken weer dikker ogen. De hoofdhuid is niet meer zichtbaar en je zult direct optisch dikker haar krijgen.

 

Dit product is uitstekend te combineren met TRIX Basic Voedingssupplementen.

Wat zijn hair fibers en hoe werkt het?

 

TRIX Basic Fibers zijn haarverdikkende vezels van 100% natuurlijke keratine. De kleine vezeltjes hechten zich door statische elektriciteit aan je haar waardoor je optisch dikker haar krijgt. De fibers doen hun werk totdat je het haar wast of grondig borstelt. De fibers zullen niet zomaar uitvallen. Zodra je de haren wast met een shampoo worden de fibers verwijderd. De fibers zijn 100% uitwasbaar. Deze zijn zo klein en fijn dat ze via het doucheputje afgevoerd worden. TRIX Basic Fibers zijn biologisch afbreekbaar en niet belastend voor het milieu.

TRIX Basic Fibers zijn verkrijgbaar in negen kleuren: zwart, donkerbruin, bruin, lichtbruin, donkerblond, middenblond, blond, lichtgrijs en grijs. Om nog dichter bij je eigen haarkleur te komen kunnen de kleuren gemengd worden. De strooibusjes kunnen eenvoudig geopend worden om een andere kleur toe te voegen. Meng de twee kleuren voorzichtig met behulp van bijvoorbeeld de achterkant van een theelepeltje. TRIX Basic Fibers zijn standaard verpakt in een strooibus. Er zijn ook voordelige navulverpakkingen te bestellen zodat je telkens de strooibus kunt hervullen.

Hoe gebruik je TRIX Basic Fibers?

Voor een optimaal effect was je het haar eerst zonder conditioner. Vervolgens droog je en style je het haar naar eigen wens. Voordat je de hair fibers aanbrengt zorg je ervoor dat je haar helemaal droog is. Strooi nu de fibers over de plekken waar de haren dunner zijn.

 

Dit doe je door de strooibus boven de dunbehaarde plekken te houden en zachtjes te schudden of een kloppende beweging te maken. TRIX Basic Fibers voegt zich op natuurlijke wijze samen in je eigen haar. De dunne haren ogen nu veel dikker en de hoofdhuid is niet meer zichtbaar. Met een beetje oefening zul je spectaculaire resultaten boeken!

Tip: fixeer de vezels door haarlak te gebruiken voor een nog betere hechting! Nog een tip: mocht je haar erg glad zijn gebruik dan ook een beetje haarlak voordat je de fibers aanbrengt.

Ingrediënten

Keratine

Natuurlijke eiwitten

TRIX Basic Fibers aanbrengen

trix-fibers-aanbrengen-1.jpg

1. Hoofdhuid is zichtbaar

Door overmatig haaruitval en dunne haren is de hoofdhuid zichtbaar. Door TRIX Basic Fibers te gebruiken kun je dit camoufleren.

trix-fibers-aanbrengen-2.jpg

2. Aanbrengen TRIX Basic Fibers

Strooi de fibers over de plekken die je wilt camoufleren. De fibers zullen zich hechten aan de haren.

trix-fibers-aanbrengen-3-1.jpg

3. Het haar oogt voller en dikker

De TRIX Basic Fibers hechten zich aan de haren waardoor de hoofdhuid minder zichtbaar is. Het haar oogt nu dikker en voller. Tip: fixeer de fibers nog beter door haarlak te gebruiken.

bottom of page